Loodgieter Wassenaar - 24/7 beschikbaar. BEL: 070-2092-510 | Dakgoot vervangen Wassenaar
16976
post-template-default,single,single-post,postid-16976,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Dakgoot vervangen Wassenaar

04 Nov Dakgoot vervangen Wassenaar

Heb je een dakgoot lekkage in Wassenaar of wil je de dakgoot laten vervangen?

loodgieter wassenaarHeb je een lekkage in je dakgoot of wil je je dakgoot laten vervangen? Dan zijn er verschillende punten waar je van te voren rekening mee moet houden. Het vervangen van het dakgoten systeem kan namelijk een behoorlijke kostenpost worden. Het is dus belangrijk om van te voren na te denken over de volgende punten. Bel de erkende loodgieter uit Wassenaar op 070-2092-510.

Welk materiaal wil je gebruiken voor je dakgoten systeem?
PVC dakgoten kennen een lange levensduur van meer dan 100 jaar en hebben hierdoor een lagere milieu impact. Ook kunnen PVC dakgoten gerecycled worden voor nieuwe dakgoten of voor andere producten. PVC dakgoten zijn ook goedkoper in aanschaf en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Naast PVC dakgoten kun je ook kiezen voor zinken dakgoten of zink maatwerk. Dit materiaal wordt steeds populairder en zie je ook steeds vaker terug. Vooral bij nieuwbouw wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van zinken dakgoten. Het heeft een veel luxere uitstraling en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Zink is ook een erg licht materiaal en is erg gemakkelijk om te bevestigen. Wat ook een voordeel is bij een lekkage is dat je zinken dakgoot makkelijker hebt opgelost dan bij een PVC dakgoot. Bij een PVC dakgoot is het noodzakelijk dat je de complete goot vervangt en bij een zinken dakgoot kun je de lekkage bewerken door het te lassen. Nadeel van zinken dakgoten is dat ze na een aantal jaren last krijgen van corrosie. Bel de erkende loodgieter uit Wassenaar op 070-2092-510.

Andere factoren die zorgen voor lekkage.
Factoren die ook kunnen zorgen voor een lekkage is het materiaal van je dakbedekking. Zorg ervoor dat je duurzame dakbedekking gebruikt. Het is namelijk vervelend als je de dakgoot hebt vervangen dat je nog steeds last hebt van een lekkage.